Mini pc



Ni anar inte hur sugen jag är. Vi 'hyr' en av våra datorer hos pappas jobb tror jag, och abonnemanget går ut i april/maj. Antingen köper man den då billigt (typ 500-2000 kr) eller lämnar man tillbaks den. Jag tror vi köper loss denna, den är bättre och snabbare nu, och så köper jag en mini/blogg dator! Jag hittade också mobilt bredband - kontantkort. Så om jag ska resa bort, fyller man det med pengar. (En månad- 299 kr. En vecka- 99 kr. En dag- 29 kr.) Smart va? 
Jag ska ta reda på mer... men jag vill haa !!

(Datorn på bilden kostar 3290 kr och finns hos bla. Onoff)

Lund

Lund hela dagen .

Åkte hem med Sofia och Felicia och hämta Nellie, åkte in till Lund. Vi lämnade Nellie på banken, haha, där springer hon omkring och hälsar på kunder och sånt. Sen gick vi till Point och fikade, träffa Carolina som praoar där. Gick sen och lämnade Sofia vid domkyrkan, hon skulle på tennis. Så jag och Felicia gick först till Gina Tricot sen tillbaka till pappas jobb och drack varm choklad :) Sen tog jag Nellie och följde Felicia till Espresso house och vänta på bussen sen. Kom fram en sån full tjej i typ 50-års åldern och sa så; Åhhh... vad sööt hund! Är det en rottweiler!?  Så satte hon sig bredvid mig och snacka massa i typ tio minuter.. obehagligt. Kom sen hem i typ en halvtimme och ringde Sofia- bio. Åkte in till lund igen och väntade på Sofia. Hon kom fem i halv och då hade jag redan köpt godis så vi gick och köpte biljetter och cola och såg typ Borta bäst, släkten värst, eller nåt sånt. Den var.... speciell. ;) 

Imorgon- Sovmorgon, melodifestivalen (genrepet), och sen gäster på kvällen.


Vemdalen resan. Bilder !

Förlåt att jag inte bloggat idag men jag har inte orkat, hunnit och när jag försökte för cirka en timme sen så hängde sig datorn.. Nu är jag iallafall här.
Jag har laddat in massa bilder från Vemdalen-resan och jag kan visa lite. (Inte på mig och Sofia då, vi vill inte vara med på bild)


Jag läste När jag hör din röst och drack drickjoggi det mesta av resan, 15 timmar. Sov en kvart ;)


Vi köpte ett kilo godis inför resan, det tog snabbt slut... Sofia åt nog en tiondel och jag nio tiondelar..


Det var väldigt fint, fast jag hann inte fota ;)


När godiset tagit slut, var det dags att köpa nytt ! :)



Twilight

Nu är jag klar. Det blev nya 'I am a sailor chic' tröjan från gina tricot, tror jag visat den i bloggen och isåfall hittar ni den under kategorin shopping.

usch usch usch Läs inte detta om du inte vill veta av lite som händer i Ljudet av ditt hjärta.
Läste ut Ljudet av ditt hjärta igår... fy vad den va sorglig! (Tycker jag, jag tycker det är sorgligt när jacob kysser bella, därför hatar jag Jacob) Jag började typ gråta, första gången jag gör det till en bok!...

Nu kan du läsa:

Jag tycker tredje boken (ljudet av ditt hjärta) är den bästa! Fast jag har ju inte läst fyran än.. den kommer ut den 12 mars på svenska! Det är en torsdag och direkt efter skolan ska jag till lund och köpa den, om den finns kvar... har en känsla av att den kommer ta slut -.- kanske får be pappa köpa den, han jobbar ju i lund.
Nu ska jag ta på mig mina strumpbyxor och sen gå till bussen.
Mysa lite med nellie hinner jag nog också :)
Puss

Picasa 3

Har precis laddat ner Picasa 3 och lärt mig det, lite iallafall.
Gjorde ett försök att göra ett collage på Nellie och här är resultatet på min gris :)


Väldigt enkelt ;)

Om ni vill ladda ner Picasa 3 kan ni gå in på kenza's blogg och i ett inlägg om Picasa 3 har hon länken till nedladdningen. Det är helt gratis också och mycket enklare än photoshop ! :)

Pannkakor

Har precis kommit hem från en runda med grisen (nellie såklart) , badat henne och undertiden har snälla pappa gjort pannkakor :) I <3 Pannkakor :p

På fredag ska jag (förmodligen) för första gången ta med mig Nellie på bussen - själv. Eller Sofia och Felicia ska med, men utan föräldrar :) Vi får se hur det går...
Nu ropar pappa att jag ska duka.
Kram.


So

Jag har kommit hem nu och ska sätta mig med mitt so-arbete som ska redovisas imorgon.. Jag kanske behöver sitta en halvtimme eller flera timmar - jag vet inte. Jag har iallafall cirka sex timmar på mig, för jag kommer inte jobba med detta efter halv tio ;) Det har jag bestämt ...

Nu Måste jag börja! 
Massa kramar på er <3 Särskilt på Sofia som var läskig idag...

Hemma!

Kom hem för ett tag sen, har tränat och efter skolan var jag med Sofia ! :) Därför hann jag inte blogga.
Jag är jättetrött och ska lägga mig direkt efter Andra Avenyn, kvart över tio. (Bara idag, för det började halv tio, annars brukar de sluta kvart i tio)

sovasovasovasovasova!

/ Frida


Stick-pinnen -.-

Jag vaknade kvart över sex, och jag var faktiskt inte såå trött eftersom jag somnade klockan tio igår. Jag vaknade vid tolv av att Nellie skällde, jag trodde det var i min dröm. Men när jag gick upp stod hon där och kom inte ut för någon hade stängt dörren. Hon hade öppnat min ryggsäck jag haft med mig på skidresan och tagit ut min stickning (som min syslöjdslärare tvingade mig att ta hem) och bitit sönder ena stick-pinnen -.- Hehe, får väl betala lite för den nu..

Jag hann duscha, sminka mig, klä på mig och äta frukost på tio minuter totalt så jag har suttit här en halvtimme och läst twilight och tänkte göra det en kvart till.. :)
Jag kommer hem vid fyra idag, vet inte om jag ska träna ikväll för jag har jätteont i mina knän.. Vi får se!
Nu ska jag fortsätta läsa, kram / Fritte

uschuschusch

Jag ska gå och lägga mig nu, läsa Ljudet av ditt hjärta såklart.. Jag ska försöka släcka innan tio (kommer inte lyckas kan jag säga) så jag är pigg och orkar gå upp imorron bitti, jag är alltid så trött. Ska också gå upp en halvtimme tidigare imogon (= kl 6!) för jag måste hinna duscha :S
Haha, intressant va?

Nu måste jag lägga mig, annars blir det inte av.
Kramar / Fritte (Jag kallas det av Sofia och Håkan ;D)


Lite paus

Har tagit lite paus här från So:n, tycker jag förtjänar lite glass (a)
Men so:n gick rätt bra, EMD i lurarna hjälpte väl lite (;
Nu ska jag logga in på bdb och sånt.
Kram / Frida

Rundan

Har tagit min runda med Nellienu. Måndagar, onsdagar och varannan fredag går jag ut med Nellie, resten av dagarna tar Oscar och mamma och pappa på helgen :)
Måste, även om jag inte vill så måste jag börja med mitt So-arbete. Det är så sjuukt tråkigt men måste göras och ska redovisas på torsdag -.- Jag ska nog göra om mitt helt för det jag hittills gjort suger, helt rörigt ;)
Nu måset jag börja!!

Kram / Frida

UPPDATE: Det är faktiskt inte liika tråkigt som jag trodde och det går rätt bra. Har skrivit ungefär lika mycket här hemma på en timme som jag gjorde i skolan på typ 8-10 lektioner! Koncentrerar mig bättre hemma med lite musik.. :) Nu ska jag snart äta och sen hitta på något, kanske ska börja kämpa med designen på bloggen igen, den är ju inte så snygg direkt -.-

Färdig!

Åh, vad tidigt det är!! Jag vill ha sovmorgon -.-
Har iallafall sminkat mig och plattat håret nu, ska bara leta upp mina jeanstights.. nya tröjan blir det idag också, den i spets. Kanske ska visa den i eftermiddag :)

Nu ¨måste jag börja leta och sen dra till bussen, bloggar efter skolan vid tre nån gång.
Kramar

/ Frida :)

Jag.vill.haaa!!


nuknuk.se, 399 kr.

GEE MIIG !! (;

Forever 21



Jag hade lite tråkigt och länkade mig in på Forever 21's hemsida och hittade lite kläder.
Tänkte lite senare plocka fram chipsen, dippan och gräddbollarna och se Mia och Klara och Wallander med den som vill från familjen :)

Köpte också Om jag kunde drömma idag, första Twilight-boken alltså. Har redan läst den, lånade Sofia's men jag vill ha den själv så jag kan läsa om dom osv.
Just nu på Åhlens (iallafall i Lund) har dom Om jag kunde drömma, När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta för runt åttio kronor st, Innan har de kostat 149-199 kronor. Jag såg inte om dom hade fjärde boken, Breaking Dawn.
Längtar verkligen tills filmen kommer ut på dvd så jag kan köpa den :)
Läs twilight-bloggen, den är skitbra om du gillar twilight!

Skola imorgon och jag orkar verkligen inte höra alarmet halv sju!! Usch, alldeles för tidigt...
Jag längtar sketamycket till sommaren, börjar med Kroatien och sen 8-9 veckors ledigt, fy vad skönt det ska bli.. Vakna elva varje dag ! (;

/ Frida :D 

Design

Okej, nu ska jag sätta mig här i några timmar om det behövs och fixa min design på bloggen, måste fråga om lite hjälp men jag fixar det nog. Jag har ju sagt det förr, men hemma hos mig på min dator är min design rosa med vit header!? Jag ska iallafall fixa det nu och göra en header med bilder istället, roligare.
Då börjar vi ! :)
Kram / Frida

UPDATE: Det går inte !!! Jag tappar jättelätt tålamodet, och det har jag gjort nu! Jag tar 'en liten paus' med designen nu tror jag...


Melodifestivalen 2003 !!

Tittade in på min brors rum, han har alla gamla videor med filmer och program vi spelat in. Jag hittade Melodifestivalen från 2003 och 2004 ! Hahaha, jag tittar på det nu, fyy vad gammalt det känns och ändå kommer jag ihåg när jag satt där och kollade..

Nu ska jag fortsätta titta och äta massa godis och gräddbollar tills jag spyr (;
Kramar

Det är ju ändå lördag ;)

Jag och mamma har varit inne i lund och köpt massa godis, 12 gräddbullar, cola, chips och dippa :) Det är inte så konstigt att vi är jocka i min familj ;)
Myskväll nu med mamma och pappa, melodifestivalen (;


UPDATE: E.M.D ÄR BÄÄST! ;D

Ha kvar den eller inte !?

Godmorgon!! Jag vaknade vid halv tio, läste lite 'Ljudet av ditt hjärta', frukost och duschade. Jag har iinga planer idag, fy vad skönt! Jag kan göra precis vad jag vill, fast jag vet inte vad.. ;) 

När jag var i vemdalen, tyckte jag det var skönt att slippa blogga. Slippa komma på vad man ska skriva och allt det där. Jag vet inte om jag har kvar bloggen, får se hur det blir, om jag orkar ;)

Nu ska jag bränna låtar till en skiva.
Kram

Hemma ! :)

Kom hem vid halv två inatt och jag orkade såklart inte blogga då. Kunde inte somna när jag kom hem och vaknade tidigt, vid halv nio så jag är rätt trött. Jag har inte bloggat idag heller, har gått på stan och sen åkt till Felicia ! :) På stan köpte jag en tröja. Ni vet den där svarta, spets tröjan från Gina Tricot som typ alla har!? Jag köpte den, bättre sent än aldrig, för 79 kr! Den har kostat 200 kr, bra va! 

Nu har vi gäster, pizzakväll som vanligt :) Ska gå och ta ett glas cola och lite efterätt och kolla på Hjälp , ha en bra fredag-kväll! 

Kramar


Godnatt och hejdå!

Jag ska lägga mig nu, ska upp sju imorron bitti och ska vara pigg ! :)
Jag säger hejdå nu och önskar er ett kul sportlov! Det kommer iallafall jag ha, hoppas jag.. ;D 
På fredag (tror jag) kommer jag lägga upp bilder från Vemdalen mm. 
Kramar


Tacos

Jag har gjort packlista nu, tror allt är med. Tagit fram alla kläder också, soffan är full. Jag har tagit den största resväskan vi har och ska försöka proppa ner allt, vet inte hur det ska få plats men det löser sig..

Nu ska jag äta tacos med min familj ! :)
Kramar.

Ps. Jag hittar inte min twilight-bok, 'När jag hör din röst'. Den är helt borta! Om jag inte hittar den får jag nog låna Sofia's under resan. Jag har köpt Ljudet av ditt hjärta idag iallafall och Sandor/slash/Ida . Ska ju läsa på bussen!


Packa Packa Packa

Nu ska jag börja packa har jag tänkt, har inte ens börjat. Måste gå upp cirka sju imorgon bitti, ska vara i malmö klockan nio eftersom vi åker buss upp. Ska bli så sjukt kul och lite läskigt :) Bilder kommer såklart när jag är hemma, på torsdag eller fredag tror jag. Jag kommer inte att blogga där uppe. 
Kram

Hej !

Asså förlåt för att jag inte bloggade alls igår.  Startade datorn på morronen, men den hann inte starta innan jag var tvungen att gå till bussen.. Och direkt efter skolan gick jag med sofia hem och sov här och glömde bloggen. Nu har jag iallafall lånat hennes dator ett tag, medan hon fönar håret ;p
Vi ska snart till tåget, för att se Fighter med klassen, på bio.

Kram

Today

Ska snart in till lund, ska ju klippa mig klockan fem ! :) Har precis duschat, hade idrott som sista lektion. Beptest idag... jag och tilda gav upp ganska snabbt, jag kunde inte andas. Jag har haft ont i halsen idag och igår så kanske beror lite på det.

Här är massa snö! Vi har typ haft snöbollskrig med vår klass och mot sexor. Vi vann såklart!
 Och jag blev faktiskt bara mulad en gång!

Nu måste jag föna håret och sen ut och busa med nellie i snön!
Kram 

Vill du ha fler läsare?

Vill du ha läsare till din blogg? Gå då in på http://www.viraltrafik.se/?Frida950
Det fungerar!!!! Du kan få upp till flera tusen läsare.

Kram, nu blir det stressigt till träningen. Bloggar senare!

Min design

Jag har en fråga; hur ser ni min design? 
På min dator är den rosa med vit header där det står 'Frida' och lite sånt. Men när jag kolla på mammas, skolans och mina vänners datorer är den helt vit med rött 'frida' !? 

NÅGON SOM KAN GÖRA GRATIS DESIGN TILL MIG? :)
Kommentera då detta inlägget.

Hemma

Nu kom jag hem, nu är det läxor som gäller....

God morron

Vaknade i tid idag, satte tre alarm ;) Efter skolan idag (klockan fyra) blir det massa läxor. No, Franska och ett ganska stort projekt i So:n som jag måste lämna in på torsdag... och jag är inte ens halvvägs.

Nu ska jag mysa lite med nellie sista minutrarna innan jag går till bussen.
Puss!

Tidigt

Ska lägga mig jättetidigt ikväll, för jag är astrött! 
Ska försöka blogga imorronbitti, då jag har mer tid. Mitt alarm gick förtio minuter efter att jag ställt det, det blev lite stressigt.
Godnatt!

Tidigt

Ska lägga mig jättetidigt ikväll, för jag är astrött! 
Ska försöka blogga imorronbitti, då jag har mer tid. Mitt alarm gick förtio minuter efter att jag ställt det, det blev lite stressigt.
Godnatt!

Topshop


Heh, hade lite tråkigt ikväll ! :) 

Klippa mig :)

Ska klippa mig på onsdag. Det behövs, eftersom det är så slitet. Det både ser ut och känns som svinto! Det sliter så mycket på håret med plattången, föna håret, borsta det (när de är blött!) mm. Nu är det iaf dags.
Pratade med mamma också innan om att beställa böcker, och jag går nog innom akademibokhandeln på onsdag istället när jag klipper mig eftersom böckerna inte hinner komma fram. Eller jo, dom kommer fram men dom ska göra en "mellanlandning" på typ en tobaksaffär(!?) och sen måste dom skicka brev till oss så vi kan hämta det. Bara för att varje bok är på cirka fem hundra sidor, och det blir för tungt/stort för brevlådan eller nåt.
Det blir lite dyrare i butik, eftersom adlibris inte har nån frakt men ändå, pappa betalar ju ;)

Okej, nu ska jag inte skriva om massa böcker, ska istället titta på massa bilder på edward... [twilight]
Kramar 

-Rubrik-

Hej! Jag hann inte starta datorn i morse och försökte logga in när jag kom hem från skolan men det gick inte. Har iallafall varit ute nästan en timme med nellie så nu ligger hon här i mitt knä och sover, min plutt. 

Tänkte beställa lite böcker ikväll, härifrån. De har väldigt många och billiga böcker. Ska köpa bla. När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta, twilight 2 och 3, kan man säga. Fyran köper jag nästa månad då den kommer ut på svenska! Sofia och Felicia läser den på engelska, men jag väntar :)  Andledningen till att jag köper böcker, istället för att låna, är ju att jag ska till vemdalen på lördag! (jag kommer dö) 15 timmars bussresa fram och tillbaka, och fyra dagar på "hotellet". Måste ha något att läsa.
Funderar på att också köpa boken Sandor/slash/Ida . Såg den på film för ett tag sen och den var rätt bra, kostar bara 39 kronor också ju.

Nu ska jag fortsätta leta böcker och sen ska pappa hjälpa mig att beställa!
Kramar

SOMMAR SOMMAR SOMMAR

Ge mig sommar!



Bella&Nellie

Usch, jag har jätteont i magen :S Kan vara för att det var massa grädde i maten och i tårtan..
Glömde fota Bella! 
Dom bråkade lite i början men pappan i familjen ringde någon som kan sånt och så gick pappa och han en promenad och hundarna gick in samtidigt genom dörren och sen var dom vänner resten av tiden! :) Rätt coolt om man var med.

Ska se beck sen med pappa, och mia och klara. 
Puss

Helloo

Hej! Nu är jag klar med alla fötter, naglar, inpackning, ansiktsmask osv! :) Vi ska ha gäster här om en timme så jag ska strax gå och föna håret, platta det och sminka mig. 
Det är så roligt, för våra vänner har en valp som bara är någon månad yngre än nellie, och dom kommer säkert ha jättekul! När dom träffades första gången, typ i juni, var Bella (deras hund) jätterädd för nellie, för nellie var mycket större då och var så glad och ville leka med Bella! 

Tack för besöksrekordet igår, loggade in tio minuter i tolv och såg att 43 st varit inne!!! Tio mer än mitt förra rekord (:
Massa kramar

[kommer såklart lägga in en bild eller två, på bella och nellie]

Blondinbella

Hej allihopa, som blondinbella brukar säga ;) Titta på detta klippet nedan. 


hahaha!

Idag, fram till klockan ett, ska jag hålla på med ansiktsmask, inpackning mm. 
Kram !

Melodifestivalen!

Neej, Marie Serneholt gick inte vidare! Jag gillade henne och Alcazar. Nu måste ju Alcazar vinna!  Eller vad tycker ni?
USCH, hur KUNDE Caroline af Ugglas gå VIDARE!??? Asså seriöst, hon suger! :p

Nu ska jag titta vidare, äta min gooda glass och dricka cola! (: 
Kram / Frida

Nu laddat vi upp...

för Melodifestivalen såklart! Jag och pappa var precis och köpte lite gott. Chips, cola, fanta, två sorters glass mm. Min favoritglass, vaniljglass med choklad-kross i! Ni måste smaka det om ni inte gjort det, det är så himla gott! 
Wildkids klockan sju, får inte missa. Vet absolut inte varför jag gillar det, jag gillar det :D Nåt feel? ;)

Och förlåt för att jag inte svarat på kommentarer, men jag har inte hunnit, orkat och framförallt - min dator har inte orkat. Den är så trög, så ibland går det inte att öppna nya fönster, era bloggar! Men nu ska jag svara igen (:

Massa pussar / Frida

Hemma ! :)

Och det blev lite shopping iallafall. Fikade med Sofia och Felicia på Espresso house, eller, vi tog med oss fika dit och köpte dricka där ;D Sen köpte jag tofsar och klämmor och vi gick runt på stan några timmar. Dom pallade inte vara kvar så jag gick runt lite själv, jag var inte klar. Gick in på Gina Tricot och köpte en tröja för 29 kronor! Ni ser den på bilden där nere. Köpte sen också svarta, runda ringar, örhängen. 
Jag är trött, och nöjd. Tänkte se melodifestivalen ikväll (: Vad ska ni hitta på!? 
Kram



Asdålig bild, men det står "Good gone bad" :)


Och där nere på örhängena där det ser grått ut, det är bara "blixten" som gjorde så det blev så


19 kr /st. 10 tofsar och 30 klämmor. Båda från HM.

Bråttom!

Bestämt nu att jag ska in till lund med Felicia och Sofia! Ska sitta på Espresso House och fika, prata och skratta och sen ska ju jag köpa.. klämmor och tofsar ;) Kanske också kommer hem med något smycke eller något. 
Jag har bråttom, ska typ åka om förtio minuter och jag sitter här i pyjamas.
Nu måste jag springa in i duschen!! Föna håret, platta håret, sminka mig, välja kläder...
HEJDÅ!

Besöksrekord!

Rekord igår, en fler än för en vecka sen ;) 33 st!

Jag vaknade för en halvtimme sen och ligger nu och kollar på She's the man, den är rätt tråkig, för något år sen såg jag den typ varje dag. 
Idag ska jag köpa klämmor och tofsar, inför skidresan! Jag tappar alltid bort mina klämmor, och tofsarna försvinner också ganska snabbt ;) Ska köpa förtio klämmor nu, och typ tio tofsar, det borde räcka!
Ska nog gå ner och fixa lite frukost snart, börjar bli hungrig.
Kramar

Let's dance, resultatet! :)

Vem åker ut? Det står mellan Hasse eller Kitty. Jag hoppas Hasse åker ut!  Och det blev.... Hasse! 

Jag ska nu och lägga mig - med datorn. Kanske hör ni av mig mer ikväll, jag vet inte.
Ska se reprisen av Mia & Klara tio i tolv iallafall! :)
Puss

Ps. Asså min msn dampar!! Men om Felicia ser detta, ring mig NU på mobilen!! Ska säga dig en sak (; 
Och ni vet ju inte, men min mobil har typ slut på pengar, fast jag har abonnemang :S 

Let's dance special!

Nu startar vi! Jag kommer inte skriva så mycket om alla, eftersom dom inte dansar så länge, men lite blir det! :)


Par 1. Magnus & Annika [samba] 
Haha! Han är helt lång och ASstark och hon helt liten ;) Ser rätt kul ut ibland. Han är väl rätt duktig, för att vara så stor. Hahaha, tony (i juryn) är typ helt kär i honom, han sa precis att han älskade hans rumpa! Han får bra omdömen av juryn också.  
    
Fick 26 poäng av juryn. 
Rösta: 099 414 01


Paus: Hahah, vet ni hur svårt detta är? Vad ska jag skriva lixom.. aja, jag har ändå inget bättre för mig och då kan jag lika gärna skriva vad jag tycker!

Par 2. Jeanette & Niclas [samba]
Niclas har ju varit jättebra hittills, tycker jag, även om han inte var med från början. (Han är ju ersättare för Mojje, ni vet)
Juryn verkar besviken och jag vet inte riktigt vad jag tycker, ganska bra.

 

Rösta: 099 414 02

Par 3. Kitty & Anders [samba]
Kitty är speciell, och hennes klänning ikväll... den är inte fin! ;) Hon har ju typ inte alls varit bra innan, och jag tycker inte det är speciellt bra nu heller. Inget speciellt lixom :p Det är hennes bästa gång iallafall. Juryn tyckte det var "helt godkännt".
 
Fick 15 poäng av juryn.
Rösta: 099 414 03 

Par 4. Karl-Jan & Maria [samba]
Oo, jag kom ihåg när han var med i Wildkids!! (Ja, jag kollar på det, de äger!! hahah) Vilken 62åring dansar samba? Carl-Jan! Det var ju inte braa, men vadå, 62 år!? Jag tycker faktiskt han är bra för sin ålder ;)
 
Fick 10 poäng av juryn. 
Rösta: 099 414 04


Par 5. Hasse och Charlotte [samba]
Asså jag gillar inte honom, så tråkig! Asså jag har inget att säga, så tråkig bara. :p

 
Fick 14 poäng av juryn. (Tror det iallafall)
Rösta: 099 414 05

Par 6. Elisabet & Tobias [samba]
Hahah, hon är också bra för att vara 64 år, nästan sjuttio!! Nu gjorde dom värsta lyftet [för att hon är så gammal ;) ]
Jag tyckte faktiskt hon va bra. Juryn gillar henne också ikväll (;  Hehe, och hon springer ut där me rullator..
 
Fick 23 poäng av juryn!
Rösta: 099 414 06

Par 7. George & Maria [samba]
Jag gillar Maria, fast nu är det ju inte hon som 'lär sig'. Gerorge gillar jag inte alls. Ändå är det nog en av hans bästa gånger i programet. Juryn tyckte inte riktigt som jag, men nu är det ju jag som tycker ;p
Det gick inte att ladda upp bilderna på George och Maria, men ni kan alltid rösta på dom: 099 414 07. 
De fick 11 poäng.



Par 8. Morgan & Helena [samba]
Han är jättebra!!! På riktigt alltså. 
Han fick 40 poäng förra veckan, fyra tior!! (högsta poäng)
 
Fick 34 poäng av juryn!    
Rösta: 099 414 08

Par 9. Laila och Tobias [samba]
Laila, min favorit. Hon har varit jättebra hittills, men det sägs att hon tagit privata lektioner innan programmet. 
Tobias gillar jag inte, hans utseende då ;) 
Åh gud, hon är grym!! Hon kan ju inte göra nåt annat än vinna hela tävlingen (:
Titta bara hur bra Laila blev på bilden.
 
Fick 27 poäng av juryn.
Rösta!: 099 414 09

Kul har det varit, lite stressigt att hinna ladda upp bilderna mellan dansarna på några minuter (;  Men det gick! Det står mest skit, men.... ändå :) 
Såklart skriver jag vem som vann sen också!! 
Fredags-Kram




Skidkläder

Köpte massa saker till skidresan !! :) Känns bra nu, bara en vecka kvar ju :D Längtar som in i.



1. Handskar och strumpor! Vet inte vad dom kostade, men inte mer än hundra kronor st.


2. Tjock polokofta! (hehe, kan man säga så?) Ska ha över understället och under skidjackan :) Denna gick på 299 kronor tror jag.


3. Samma här, över understället och under skidbyxorna. 199 kr.


4. Skidjackan! Röd blev det, som jag ville :) Gråa och lite vita detaljer. Tror den gick på 400 kr bara!! 


5. Skidbyxor, svarta. Ville ha vita men det hade dom inga. Dessa blir bra det med! :) Med hängslen, haha, jag behöver det för annars tappar jag byxorna i backen ;) Oranga detaljer, men dom syns knappt, det mathcar ju inte direkt det röda ;p
Tror dem gick på 299(!) kr men har kostat 800 kronor. 


6. Sist men inte minst, hjälm! Skulle egentligen inte köpa hjälm, men medans jag provade skidkläderna hittade pappa hyllan med hjälmar, och alla var på rea! 295 kronor. (:
Stället ligger i malmö och har Jättebra pris på ALLT!! Om ni bor i närheten och behöver skidkläder tycker jag Verkligen ni ska kolla där!!

Allt gick på 1995 kronor!! Fatta vad bra pris ändå, har ju allt jag behöver :D [förutom skidor och pjäxor såklart] Köper inte skidor eftersom jag inte åker alls ofta och jag växer. (har faktiskt växt 10 centimeter på ett år!!!]

Nu ska jag äta, men senare, klockan åtta, tänkte jag skriva om alla Let's dance par medans programmet pågår, så ni kan ju titta in efter programmet, om ni vill läsa! :) 
[Tänkte göra så att jag skriver medan paret dansar och publicerar sen, sen medan nästa par skriver jag om dom och publicerar igen, så det kommer hela tiden uppdateringar i inlägget! Så ni kan kolla redan efter första paret, vad jag tyckte om dom!]

Kramar! 

Väskor!


Me like ! <3 Nu åker jag, massa pussar !!!!
Långt inlägg sen!

UPDATE: Ojj, förlåt, glömde skriva var väskorna kom ifrån! Dom kommer från Lindex! Fransväskorna kostar 199 och dom två andra kostar 149! Kanske ska titta in på lindex någon dag, imorgon kanske. Jag gillar den tanfärgade, utan fransar! My favourite ;) (stavade jag rätt?)

TACKTACKTACK

Gud vad många kommentarer det är idag ! :D och klockan är ju inte ens tre!! Tack så jääättemycket, för att ni ens orkar kommentera! :) Och jättebra just idag, för jag och min kära vän Anna [www.anzzii.blogg.se] har en liten tävling idag, om vem som får flest kommentarer och flest besökare, och jag tror verkligen att jag kommer få besöksrekord!! (:
Jag kom hem för en stund sedan, nu dricker jag Oboy. Usch, dricker alltid oboy efter skolan - dålig vana ;)
Måste sluta med det! 
Ska om en stund åka me pappa och köpa skidkläder, handskar, skidstrumpor, underställ osv. Efter som jag vuxit jättemycket sen 2007, både längden och bredden :s Nytt ska det iallafall bli! Jag vill ha röd jacka med vita byxor, eller svarta byxor. Vi får se vad som är bäst och vad som finns! (: Fotar sen och lägger upp i bloggen, mest för att det ska komma någon bild, det var alldeles för längesen! ellerhur !?

Kramar

Och cp-design!! Hemma hos mig är den rosa och lite vit, hur är den hos er!? I skolan va den helt vit med typ rött "Frida". Usch.... måste göra ny design också. 

God morgon sötisar!

Hello :) Jag springer här mellan datan och spegeln och klär på mig, sminkar mig, borstar håret och bloggar! Mitt alarm skulle gå halv sex idag, för att jag skulle hinna läsa ut min bok som jag ska lämna till sofia idag, det gick halv sju istället. Så jag ligger lite back i boken, får väl läsa på bussen ;)

Kommer hem kanske kvart i två, bloggar då och sen blir det nya skidkläder! Ska åka med pappa till malmö och fixa det, vísar sen i bloggen, hehe. Kanske inte så intressant - men ändå.
Nu måste jag fortsätta här!
KRAMAR

Skärp, ja eller nej ?


Själv gillar jag inte skärp, på mig själv. Jag kan tycka det är snyggt typ på modeller och sånt, men absolut inte på mig. Nu måste jag städa mitt rum [torsdag - städdag] och sen läsa! :) Blir mitt sista inlägg nu då..
Kramar ! :)

Gina tricot



Var på väg att köpa tröjan i helgen, men jag köpte mina shorts istället! Och älskar kjolen, i grått eller svart... <3 
Snart pengar! :)

Ska nu äta typ korv och potatismos, hehe. Sen skaa jag läsa! Om jag kunde drömma, har kommit till lite mer än hälften (s.240) och jag ska försöka lämna boken till sofia imorgon, för hennes syster vill läsa den ;) Hehe, jag läser så långsamt. 

Kramar

filminspelning!

Hejsan hoppsan. Kom hem för tjugo minuter sen och sitter här och dricker lite oboy, och vill inte gå ut. Men jag måste, för jag har en kissnödig hund här hemma. :/ hehe. Helt okej skoldag, torsdagar är det lixom inga jobbiga lektioner :) Fast den var ju lite speciell... ska nog inte avslöja för mycket, vet inte vad jag får säga ju. Men det har iallafall varit filminspelning! Och nu säger jag inte mer med det :p (Jag kommer säga till i bloggen när det går på tv, vilken kanal osv.) Och kajan var på skolan!! Ni vet han som spelar kajan i Hipp Hipp? :) Jag gick på samma dagis som hans barn när jag var liten.. heh.
 [och engelskaprovet gick bra för den intresserade]  

Nu ska jag gå ut en halvtimma med hunden > duscha > läsa tills jag ska somna. Men jag kommer blogga, äta och sånt i mellan! :) 
1000000 Kramar :)

God morgon!

Alarmet ringde klockan sex imorse, och jag läste 'Om jag kunde drömma' till klockan sju! :) Är på sidan 228 så jag har kommit några sidor mer än hälften :p Den är sjukt bra! Läs den!

Idag går jag i skolan till klockan halv fyra och sen när jag kommer hem måste jag ut med nellie, men jag bloggar.
Idag blir det engelska prov, som jag pluggade på igår. Många oregelbundna verb! hehe...
Nu måste jag springa till bussen, hann iallafall blogga lite! :)
Kramar

Helloo

Kom precis hem från skolan, nu; blogga > oboy&banan > duscha > läxor (prov imorron, och två andra läxor) > om jag kunde drömma > blogga > tv&datorn > sova ! :) Hehe, nu vet jag vad jag ska göra resten av dan. Fast det kommer också bli massa nellie, måste äta kvällsmat och sånt. ;p
Kramar

Åh :@

Asså jag har försökt blogga ända sen jag kom hem, klockan fyra, men jag kom inte in på internet!!!! Och sen typ kvart i sju, lyckades jag och skrev ett inlägg, då stängdes datorn för den blev för varm!!

Min Disco började idag! :) Alltså min dans. Tränar bara femtio minuter en gång i veckan, men kul är det :p
Kom hem för en timme sen och har precis ätit upp min pastasallad. 
Nu, andra avenyn och sen läsa Om jag kunde drömma! :D
Kramar

Och imorron ska jag försöka blogga som vanligt, utan att datorn krånglar.
Och jag har slutat med min "signatur" nu, bara så alla vet :p

HM igen

Asså jag älskar HM!! Dom har så mycket snyggt... tycker jag. Vad jag tjatar om HM, men men :)

Nu ska jag typ lägga mig. Jag är jättetrött för jag kunde inte somna igårkväll. Såg Beck med pappa, och vid halv elva kanske, sista halvtimmen, började jag må jättejätteilla. Så jag drack vatten, borstade tänderna och gick upp och la mig fast somnade inte. Höll på att spy... Men jag såg iallafall slutet, och jag tyckte den var mycket bättre än dom gamla beck! Eller vad tyckte ni ? :)

Dålig uppdatering

Jättedålig uppdatering igår och idag, jag vet, men jag ska skärpa mig, och jag sitter ju faktiskt och skriver nu! :)
Imorse vaknade jag tjugo över sju, min buss går tjugo i åtta -.- Sprang upp, skyndade mig asmycket, och jag hann!

Konstig tanke: Jag har kommit på en sak.. att jag alltid tänker på något konstigt när jag äter frukost. Idag kollade jag på vårt bröd som vi hade på bordet. Så tänkte jag såhär; de som bakar brödet på morgonen, får de något bröd med sig hem? Vad gör de med brödet, äter? Hahah, jag veet, sjukt tråkigt men vadå... jag tänkte på alla som jobbar på Pågen ;) 

Eftermiddagen har spenderats med no, engelska, oboy, datorn och äpplebitar :) Har rätt mycket läxor denna veckan, tyvärr. Och det blir lite jobbigare för mig eftersom jag var borta två dagar och måste ta igen allt. 

Och snart, ska även jag, beställa Om jag kunde drömma - första twilight boken ! :) (eller det är väl första? ;) Jag beställer billigt från; www.adlibris.se, hehe. 90 kronor kostar den där, nästan hälften av vad den kostar på akademibokhandeln i stan. Iallafall, bättre sent än aldrig att läsa den, och jag blir ju inte mindre sugen på att läsa den när jag sett filmen :p

Har iallafall lite nya bilder :)

Dålig bild, men det är mina nya shorts från Topshop! 99 kronor kostade dom, och finns i svart, vit och hallonrosa tror jag, minns inte om de fanns i grå. Ska ha dom i sommar, nu har jag lite tid på mig att få smalare ben.. Fast jag kommer nog inte lyckas X)


Och alla som någon gång är på nova.. ni måste köpa "Very Berry" på Naked juice bar!! Asgod :) Jag, Sofia och Felicia fick varsett smakprov gratis, och sen var vi fast.. köpte vars en för 40 kr(dyrt!) men ååå, vad god den var! Banan, blåbär, jordgubb, hallon, äppeljuice och yoghurt typ :p KÖP!


Bild från bowlingen i söndags :) Det var astråkigt.. Fast jag gjorde iallafall en strike! Hehe, jag som aldrig bowlar.


Det är snö ute och det är ISkallt :( Jag vill ha sommar...


Avslutar med min piggelin jag åt igår (; 
Usch, måste sluta äta massa onyttigt. 



Beck

Titta nu på Beck! (Ja vet, jag har tjatat om det hela dagen)
Hehehe, om ni börjar titta nu har ni ju missat brottet, men ändå ;) Det går iallafall på tv4.
Detta blir nog sista inlägget för nu ska jag kolla och sova efter det. 
Kramar
                                                                                                                          

Fint.

Nu har jag städat, det är rent och fint. 
Jag ska snart ner och duscha, äta, tv och datorn innan Beck lite senare! :)
Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om idag, det är typ helt tomt. 
Aja, iallafall... ska duscha nu.
Pussarochkramar

                                                                                                                          

Sova, bada och städa.

Hej! Nellie har somnat på tangentbordet så det är lite svårt att skriva, man får puffa på henne lite så hon flyttar sig :) Nu medan hon är trött ska jag bada henne, för hennes öron är helt klibbiga, ska också passa på att klippa klor tror jag. Sen blir det städning... mitt rum har på två dagar lyckats bli lika stökigt som i onsdags, om inte stökigare. 

JAAA! Haha, jag hade en jättetråkig söndagkväll framför mig, så kom jag på nu att det är beck :D Klockan nio på åtta söndagar framöver, på fyran! Helt nyinspelade avsnitt :D
Ska se om jag hittar lite marabou också ;)
Kram

                                                                                                                      

Bowling

Sofia kom hem till mig klockan nio, det hade jag glömt så jag låg i sängen och sov... hehe. 
Nu har vi iallafall bowlat, det var hur tråkigt som helst men ändå, haha!




Bikinin jag köpte igår. Fanns några kvar i storlek 36 och 38. Denna är för stor, men... 25 kronor!!


RSS 2.0